Looking For Anything Specific?

Φωτια Σταματα : 6eu8yifeb7e6ym - Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες.

Φωτια Σταματα : 6eu8yifeb7e6ym - Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες.. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς.

Z5zerogr3ppusm
Z5zerogr3ppusm from www.iefimerida.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής.

Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Για την προστασία των πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες.

Omndrbo2fgggwm
Omndrbo2fgggwm from cdn.cnngreece.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό.

Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη.

Nnhx S5nk Jtbm
Nnhx S5nk Jtbm from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της.

Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Για την προστασία των πολιτών.

Posting Komentar

0 Komentar